Koekenverkoop

Het is weer zover! U heeft opnieuw de kans om onze overheerlijke koekjes te kopen. Dit jaar hebben we ook carré confiture, natuurlijk zijn de frangipane, vanille-, en chocoladewafels er ook nog steeds. Wees snel en bestel uw doos van 700 gram voor slechts 6 euro! Zondag is er al een eerste koekenverkoop na de Chiro (17u).

Vriendjes en vriendinnetjes dag

Beste leden en ouders

Na dag van de jeugdbeweging is er natuurlijk ook onze vriendjes en vriendinnetjes dag. Dit valt dit jaar op zondag 22 oktober. Op deze dag mogen jullie allemaal jullie vriendjes meenemen naar de chiro om te tonen hoeveel plezier we daar maken! Want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Alle ribbels mogen maximum 1 vriendje meenemen. Na de chiro is er ook de mogelijkheid om in te schrijven zodat jullie vriendjes kunnen blijven komen!

Hopelijk tot dan!

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 20 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Dit is de dag dat we jullie aanmoedigen om allemaal in jullie chiro-uniform naar school te gaan. ‘S ochtends is er opnieuw het jaarlijks ontbijt op de markt in Torhout. Wie in uniform komt krijgt een gratis ontbijt aangeboden door stad Torhout. Doordat dit niet op een zondag valt, gebeurt dit niet in chiroverband. Dit gebeurt onder ouderlijk toezicht (-12 jarigen) of ouderlijke toestemming om alleen aanwezig te zijn (+12 jarigen).