Oudersfeestje

Beste leden en ouders

Tijdens de paasvakantie vindt het oudersfeestje weer plaats. zoals jullie kunnen zien bij evenementen is het thema dit jaar Madagascar. Om er dit jaar weer een fantastische editie van te maken, willen we nog enkele data’s en uren doorgeven.

  • Op 1 april mogen alle leden naar de film komen kijken van 14u tot 17u.
  • Wanneer de verschillende repetities plaatsvinden per groep kan je terug vinden bij de kalender.
  • 6 april is er een algemene repetitie van 14u tot 17u.
  • 8 april is er een generale repetitie van 14u tot 17u.
  • Op 9 april kan je uw zoon/dochter komen bewonderen op ons oudersfeestje. De hoofdrollen moeten aanwezig zijn om 16u, alle andere leden om 16u30. De deuren gaan open vanaf 18u en de voorstelling begint om 18u30.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 9 april in de parochiezaal van Wijnendale!