Kerstmarkt Wijnendale 2017

Hoera het is weer zover! De 5e editie van de kerstmarkt van de vzw komt er aan!

Kom genieten van een gezellig samenzijn met knetterende vuurkorven, echte kerstbomen, warme kerstliederen en proef van de diverse etenswaren, warme en koude dranken.
Ook dit jaar zal t’ Klein Muziekstje opnieuw van de partij zijn!!
Wat je opnieuw zal mogen verwachten: onze befaamde Tartiflette, ons overheerlijk Kerstbier, de beste Irish Coffee uit de streek, een glaasje wijn naar ieders wens, Jenever à volonté, maar ook frisdranken en zoveel meer!

Breng gerust uw kinderen mee, er wordt kinderanimatie voorzien waar de kinderen zich naar hartenlust in een verwarmde tent kunnen bezighouden.
EVENEENS EEN CENTRAAL VERWARMDE TENT VOORZIEN!!!

De kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 16 december vanaf 17u naast de kerk in Wijnendale.

Hopelijk tot dan!

 

Koekenverkoop

Het is weer zover! U heeft opnieuw de kans om onze overheerlijke koekjes te kopen. Dit jaar hebben we ook carré confiture, natuurlijk zijn de frangipane, vanille-, en chocoladewafels er ook nog steeds. Wees snel en bestel uw doos van 700 gram voor slechts 6 euro! Zondag is er al een eerste koekenverkoop na de Chiro (17u).

Vriendjes en vriendinnetjes dag

Beste leden en ouders

Na dag van de jeugdbeweging is er natuurlijk ook onze vriendjes en vriendinnetjes dag. Dit valt dit jaar op zondag 22 oktober. Op deze dag mogen jullie allemaal jullie vriendjes meenemen naar de chiro om te tonen hoeveel plezier we daar maken! Want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Alle ribbels mogen maximum 1 vriendje meenemen. Na de chiro is er ook de mogelijkheid om in te schrijven zodat jullie vriendjes kunnen blijven komen!

Hopelijk tot dan!

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 20 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Dit is de dag dat we jullie aanmoedigen om allemaal in jullie chiro-uniform naar school te gaan. ‘S ochtends is er opnieuw het jaarlijks ontbijt op de markt in Torhout. Wie in uniform komt krijgt een gratis ontbijt aangeboden door stad Torhout. Doordat dit niet op een zondag valt, gebeurt dit niet in chiroverband. Dit gebeurt onder ouderlijk toezicht (-12 jarigen) of ouderlijke toestemming om alleen aanwezig te zijn (+12 jarigen).

Startdag

Beste leden en ouders

1 oktober is het weer zover, de dag waar we alweer maanden voor aan het aftellen zijn: STARTDAG!!! Jullie worden verwacht op zondag 1 oktober om 8u30 aan het heem met jullie lunchpakket. Vanaf de speelclub (3e leerjaar) moet je ook met de fiets komen! Samen zullen we er een toffe dag van maken! Wie nog twijfelt om in de Chiro te komen mag natuurlijk ook eens komen proberen!

Hopelijk zien we jullie allemaal zondag!

Oudersfeestje

Beste leden en ouders

Tijdens de paasvakantie vindt het oudersfeestje weer plaats. zoals jullie kunnen zien bij evenementen is het thema dit jaar Madagascar. Om er dit jaar weer een fantastische editie van te maken, willen we nog enkele data’s en uren doorgeven.

  • Op 1 april mogen alle leden naar de film komen kijken van 14u tot 17u.
  • Wanneer de verschillende repetities plaatsvinden per groep kan je terug vinden bij de kalender.
  • 6 april is er een algemene repetitie van 14u tot 17u.
  • 8 april is er een generale repetitie van 14u tot 17u.
  • Op 9 april kan je uw zoon/dochter komen bewonderen op ons oudersfeestje. De hoofdrollen moeten aanwezig zijn om 16u, alle andere leden om 16u30. De deuren gaan open vanaf 18u en de voorstelling begint om 18u30.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 9 april in de parochiezaal van Wijnendale!

Koekenverkoop

Onze aspi’s verkopen onze alombekende & overheerlijke koekendozen! Volgend weekend worden ze geleverd, dus laat die bestellingen maar komen. Koeken te verkrijgen bij Stijn Deboysere, Felix Falk, Jessy Verscheure, Femke Vannieuwenhuyse, Laure Denolf, Hannes Eeckeloo, Sam Bonny, Lara Van de Velde, Tine Maenhoudt en Fien Jaques. Bestellen die handel !

P.s. Blijf je liever thuis op je sofa zitten? In de weekends van 18 en 19 maart & 25 en 26 maart komen we huis aan huis in Wijnendale.

Snapchat

Vanaf nu kan je de chiro ook volgen op snapchat. Snapchat is een toepassing voor het delen van foto’s en videos die slechts tijdenlijk zichtbaar zijn voor de ontvangers. Dit gaat van één tot tien seconden.

snapchat

 Voeg ons toe: chirojomadaw