STARTDAG 2022

‘T is weer van da!

Onze jaarlijkse startdag gaat weer door deze keer op zaterdag 24 september 2022.

Alle leden van elke afdeling worden verwacht aan het chiro heem om 8u30.
Hierna volgt er een startdagviering in de kerk van Wijnendale vanaf 9u00, wij vragen dan ook aan de ouders om massaal aanwezig te zijn tijdens de viering.
Om 17u00 eindigt de startdag en kunnen jullie om alle leden komen, weer bij het chiro lokaal. Dit jaar is er opnieuw de mogelijkheid om vanaf 17u00 nog een hapje en een drankje te benuttigen aan democratische prijzen.

Wat neem je mee op startdag?
-iedereen neemt zijn picknick mee en drinkfles
-omdat de weergoden slechte weersvoorspellingen hebben voor zaterdag is een regenjas ook handig
-je goed humeur!

mee te nemen per afdeling:
-Ribbels: goeie stapschoenen
-Speelclub: een fiets met opgepompte banden
-Rakwi: fiets
– Tito: fiets en zwemgerief
-Keti: /

De leiding heeft alvast heel veel zin in dit nieuwe werkjaar, hopelijk jullie ook!!

Tot zaterdag

BBQ Chiro Jomada Wijnendale

We zijn apetrots dat we na 2 coronajaren eindelijk onze traditionele BBQ opnieuw kunnen laten doorgaan. Deze gaat natuurlijk ook gepaard met de rest van ons kermisweekend.Op vrijdagavond is tentation terug, op zaterdagavond de traditionele BBQ en op zondagvoormiddag is er bierbak stapelen verder is er ook een kindernamiddag en om ons kermisweekend af te sluiten eindigen we met een quiz!

Praktische info:
Deuren: 18u
Eten: 18u30

Prijs volwassenen: 16 Euro
Prijs Kinderen: 11Euro
Steunkaart: 5 Euro

Locatie: Tent naast de kerk van wijnendale

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leiding van de chiro er wordt ook in de komende weken deur aan deur verkocht. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij bakkers dupon en dewilde.

EXTRA CHIRO!!!!!

Goed nieuws, want wij organiseren een extra chiro op zondag 10 juli!

Zo kunnen we ons werkjaar allemaal samen afsluiten. Ondertussen kunnen we ook al beginnen aftellen naar het kamp. Deze week is de laatste kans om nog in te schrijven, kijk hiervoor zeker in je mailbox.

! JAARLIJKSE VERKOOP!

Hallo iedereen

Zoals elk jaar organiseren wij weer een verkoop voor ons jaarlijks bivak.
Dit jaar hebben we gekozen voor heerlijke LU-pakketen een assortiment van maar liefst 9 verschillende LU koekjes, en super deluxe limited edition chirobalpennen.
Wij gaan hier de komende weken mee rond gaan in Wijnendale.
Wilt u zeker zijn van uw bestelling, dan kan je ook bestellen via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScumHdP7_VrLWL7sSfJc4rRaFLcM4Hq45ZTtjtbOmhpAn8iEQ/viewform?usp=sf_link.
Of aarzel zeker niet om een berichtje te sturen naar de leiding, of op de chiropagina!

Alvast bedankt voor jullie steun!

! UPDATE CORONAVIRUS ! Voorlopige stopzetting chirowerking

Beste ouders en leden,

De Vlaamse regering heeft nieuwe maatregelen aangekondigd omtrent het jeugdwerk. Op basis hiervan hebben wij als chiro besloten om niet enkel de werking voor +12, maar ook die voor -12 voor onbepaalde tijd stop te zetten. We zijn samen één chiro en willen deze maatregelen dus voor iedereen gelijk maken.

We treffen deze maatregelen met spijt in ons hart, maar de gezondheid van onze leden en leiding blijft prioriteit. We rekenen dan ook op jullie begrip omtrent deze beslissing.

Wij hopen alvast om zo snel mogelijk opnieuw te kunnen opstarten. Indien dit het geval is, dan stellen we jullie hiervan meteen op de hoogte.

Hou jullie gezond en hopelijk zien we jullie snel terug!

Groeten,
De leidingsploeg