Corona

De leidingsploeg heeft beslist om onze werking terug op te starten, maar dit zal wel wat anders lopen dan we gewend zijn.

In deze coronatijden is helaas niets 100% zeker. Daarom zullen wij onze huidige manier van werken regelmatig evalueren en aanpassen waar nodig. Hierdoor kunnen dus nieuwe verstrengingen ontstaan of versoepelingen intreden. We brengen jullie natuurlijk op de hoogte wanneer dit het geval is.

Indien u nog met vragen zit, kan u ons altijd contacteren.

coronaregels

  • Je mag maar 1 buitenschoolse activiteit doen per week.
  • Er wordt gespeeld in bubbels van 10 (excl. leiding)
  • Het is verplicht om vooraf in te schrijven voor een chironamiddag! Niet vooraf ingeschreven = niet deelnemen aan de activiteit! Wij hebben deze gegevens namelijk nodig voor eventuele contact tracing en voor het indelen van de bubbels. We doen ons best om vriendjes en vriendinnetjes zoveel mogelijk samen te zetten in een bubbel.
  • We vragen aan ouders, nonkels, tantes, oma’s, opa’s… om bij het afzetten of ophalen een mondmasker te dragen en niet mee te wandelen tot aan onze lokalen, maar op de parking van de kerk te blijven, liefst ook in de auto. Er zal altijd een leiding aan de parking staan om eventuele vragen te beantwoorden en om de leden naar het lokaal of naar de parking te begeleiden.
  • Bij het aankomen in de chiro moeten leden zich eerst melden bij leiding alvorens ze gaan spelen.
  • Tito’s, keti’s en aspi’s dragen ten allen tijde een mondmasker en houden afstand.
  • Ribbels, speelclub en rakwi houden afstand van de leiding.
  • Alle activiteiten zullen buiten doorgaan! Kleed jullie dus warm en regenbestendig aan. Indien het zeer slecht weer is, mogen ribbels speelclub en rakwi wel binnen spelen.

data en inschrijvingen

Omdat wij qua ruimte beperkt zijn, hebben ervoor gekozen om verschillende afdelingen op verschillende dagen naar de chiro te laten komen. Hierdoor is er wel minder chiro per afdeling dan we gewend zijn. Wij vinden het zelf ook jammer, maar willen benadrukken dat alle regels en organisatorische wijzigingen cruciaal zijn om een veilige en langdurige chirowerking te kunnen realiseren. Wij zijn vooral heel blij dat we opnieuw kunnen samenspelen!

Inschrijven kan telkens tot en met vrijdag!

Ribbels (1ste en 2de leerjaar)

Speelclub (3de en 4de leerjaar)

Rakwi (5de en 6de leerjaar)

Tito (1ste en 2de middelbaar)

Keti (3de en 4de middelbaar)

Aspi (5de middelbaar)