Kermisweekend 2015

Ouders, kennissen, vrienden & symphatisanten,

Op 11 – 12 – 13 september strijkt de kermis weer neer op de Wijnendaalse parking en dat wil natuurlijk zeggen dat ook Chiro Jomada Wijnendale zijn tent weer recht zet om de Wijnendaalse (& omstreken) bevolking te amuseren met heel wat activiteiten.

affiche algemeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdagavond 11 september gaan we van start met de KOKKENENNE GOES TENT waar DJ oliver, DJ Butnex en DJ Guytn de beste dansplaten uit hun muziekcollectie te voorschijn halen.
Kaarten zijn te verkrijgen voor 4€ bij de leiding en de keti’s of voor 5€ aan de deur.

Op zaterdag 12 september gaat om 9u op het voetbalplein in Wijnendale het VOETBALTORNOOI LEIDING & OUD-LEIDING door.
Droogjes en natjes te verkrijgen ter plaatse.

‘S avonds gaan we verder met de MEXICAN BARBEQUE EL JOMADA waar iedereen zijn buikje vol kan eten in mexicaanse stijl. Kaarten verkrijgbaar bij de Wijnendaalse bakkers Dupon & Dewilde en de leiding.

Op zondag 13 september gaat ’s middags het optreden door van LA CATASTROPHE DU LAPIN om 15u, een circus- en acrobatieshow voor klein en groot, met aansluitend de steltenloper PIERROT RESSORT die de gekste trucs uithaald 2meter boven de grond.

Vanaf 13u30 begint het heuse WIJNENDAALS KAMPIOENSCHAP KUBB. Het populaire spelletje is zeer toegankelijk voor alle leeftijden. Maak snel een ploegje, schrijf je in en wie weet winnen jullie het WK Kubb.

Afsluiten doen we zoals jaarlijks met de QUIZ om 18u. Wie wordt dit jaar de winnaar? Schrijf je snel in en waag je kans.

 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen! Tot dan