Speciale activiteiten

Deze week is er op zaterdag 10 oktober een overnachting voor onze lieftallige Tito’s (ze worden om 17u verwacht aan het heem, eten wordt voorzien. Ouders kunnen hen opnieuw ophalen om 11u zondagochtend, na een lekker ontbijt). Gelieve te laten weten of je al dan niet kan komen.

De Speelclub en Rakwi’s gaan zondag gaan zwemmen en worden om 13u verwacht aan het heem. Ze kunnen om 17u opgehaald worden. We zijn nog steeds op zoek naar ouders om ons te voeren en/of te halen. Laat weten indien je mee kan en indien je mama/papa kan rijden.

De Aspi’s hebben ook een speciale activiteit waarbij ze heel vuil kunnen worden (doe zeker vuile kleren aan en breng een handdoek en zeep mee). Jullie worden verwacht om 14u aan het heem en moeten een bordje meebrengen waar deze tekst opstaat: beste medemens, gelieve 10m afstand te houden!

De Ribbels en Keti’s hebben dit weekend dus GEEN CHIRO.

Volgende week (18 oktober) is er opnieuw chiro voor iedereen! Het is vriendjes-en vriendinnetjesdag, dus breng allemaal jullie vrienden mee. Het lid met de meeste vriendjes/vriendinnetjes wint een leuke prijs!